Datum: 23 december 2020
Categorie: Geen categorie

‘Marco Borsato ging ook vreemd met vriendin van goede vriend’

Zanger Marco Borsato zou Leontine niet alleen bedrogen hebben met Iris Hond en zijn voormalige secretaresse (zie video helemaal onder). Volgens weekblad Privé zou hij ook het bed hebben gedeeld met een gezamenlijke vriendin van hemzelf en Leontine.

Volgens het weekblad waren de Borsato’s jarenlang goed bevriend met een koppel dat in de Flevopolder woonde. Ze trokken veel met elkaar op. Maar de voormalig partner van de vrouw onthult nu in het weekblad dat Marco een tijd lang een affaire met haar heeft gehad. Afgelopen december is deze aan het licht gekomen. De zanger zou de vrouw meerdere keren per week thuis hebben opgezocht en zijn bezoek zou niet lang onopgemerkt zijn gebleven, omdat Marco zijn opvallende Porsche gewoon bij haar voor de deur zou hebben geparkeerd.

“We hadden het goed samen, we spraken over trouwen en kinderen. En ja, ik kende Marco ook. We waren bevriend, dacht ik. Maar nu ligt mijn leven in stukken. Toen we gingen samenwonen heb ik mijn huis verhuurd, maar gelukkig aangehouden. En nu zit ik hier weer, de relatie is voorbij…”, vertelt deze voormalige vriend van Marco en Leontine die zegt nog altijd in shock te zijn.

De breuk van dit bevriende koppel van de Borsato’s gebeurt in dezelfde periode als waarin Marco en Leontine besluiten te gaan scheiden.

De reden van hun breuk is nooit bekend gemaakt, maar er gaan al lange tijd geruchten dat Leontine degene is geweest die een scheiding wilde.

Shownieuws heeft contact gezocht met de managers van Marco en Leontine. Die willen niet reageren op het verhaal in Privé.