Datum: 8 januari 2020
Categorie: Geen categorie

Meer schokkende details bekend in mishandelingszaak All Stars-acteur Sambo

Het slachtoffer van de mishandeling van All Stars-acteur Raymi Sambo tijdens Nieuwjaarsnacht heeft daar een hersenschudding en een gebroken neus aan overgehouden. Daarnaast heeft ze verschillende zwellingen. Dit laat haar advocaat Sébas Diekstra weten in een toelichting.

Shownieuws bracht destijds de heftige beelden naar buiten (KLIK HIER). Daarop is te zien hoe Sambo het slachtoffer vol in haar gezicht slaat.

Na het incident, dat plaatsvond op een terras aan de Krijn Taconiskade in Amsterdam, zou Sambo via LinkedIn contact hebben gezocht met het slachtoffer. In het bericht dat hij haar stuurde heeft hij het slachtoffer volgens Diekstra niet zijn excuses aangeboden. Dat steekt haar, zegt hij.

Inmiddels is er aangifte van mishandeling gedaan tegen Sambo. In de verklaring noemt het slachtoffer ook dat er een discussie aan het geweldincident voorafging. “Cliënte weet nog dat zij opstond en naar de acteur is gelopen als een soort toenadering. Zij heeft toen iets gezegd van: “Laten we er een leuk 2020 van maken”.

Kop- en vuiststoot

“Meteen daaropvolgend voelde zij direct een harde stoot in haar gezicht. Dit kwam voor haar totaal uit het niets. Zij blijkt een kopstoot en een rechterstoot in haar gezicht te hebben gekregen. Zij voelde direct pijn bij haar ogen en neus. Ze zag ook dat er overal bloed lag. Op de grond, haar kleren en gezicht. Zij werd direct heel duizelig.”

Het slachtoffer ontkent dat ze dronken was. “Ze vindt het heel vervelend dat dit beeld wordt geschetst. Zij had een gezellige avond totdat zij opeens uit het niets werd aangevallen.”