Datum: 3 oktober 2020
Categorie: Geen categorie

Meisje gebruikt per ongeluk ontharingscrème in plaats van shampoo

Iedereen kent wel zo iemand uit zijn eigen omgeving, zo’n eeuwige pechvogel waarbij het altijd tegen zit. Vaak kunnen ze er zelf niks aan doen maar het lijkt wel of ze het aantrekken.

Het zusje van Kayla Connors uit Massachusetts is ook zo iemand die dat heeft. Afgelopen week ging er een foto van haar viraal toen ze per ongeluk ontharingscrème in plaats van shampoo had gebruikt om haar haren mee te wassen.

Toen ze onder de douche stond en ontdekte dat de shampoo op was, zocht ze van achter het douchegordijn naar een nieuwe fles. Zonder dat ze naar de fles had gekeken deed ze de shampoo in haar haren. Wat ze niet wist was dat ze per ongeluk ontharingscrème had gebruikt in plaats van shampoo. Toen ze klaar was met douchen en haar haren droogde schrok ze zich een ongeluk. Haar lange haren vielen er met plukken tegelijk uit.

Toen ze zich buiten de badkamer durfde te vertonen en ze haar kale kop aan haar zusje Kayla liet zien kwam die niet meer bij. Haar lieftallige zus moest en zou het ongelukje vastleggen en plaatste vervolgens de foto van het flesje ontharingscrème en de boze blik van haar zusje op Twitter. Binnen no time ging het bericht viraal.