Datum: 28 februari 2020
Categorie: Geen categorie

Michella Kox: ‘Ik heb ook corona!’

Michella Kox is compleet in paniek. De realityster heeft al dagen lang lastig van heftige gezondheidsproblemen en weet het bijna zeker: dit moet corona zijn!

Op Facebook vertelt de krullenbol dat de schrik er goed in zit bij haar. “Het is ook in Nederland aangebroken, corona. Ik ben bang, ik ben echt bang. Ik schijt in m’n broek. Ik heb net de apotheek gebeld, want ik was bij de dokter geweest omdat ik echt denk dat ik corona heb omdat ik zoveel aan het hoesten ben”, legt Michella uit terwijl ze een diepe hijs neemt van haar sigaret. “Toen zei de dokter dat ik een longontsteking heb gehad. Maar, ik was niet gerustgesteld dus ik wilde bloed prikken!”

De brunette gaat nu naar de Raad van Volksgezondheid om te testen of ze corona heeft. “Ik denk echt dat ik het heb! Ze zeggen: “Het kan niet via Ali (Express, red.)”, maar echt m’n kop d’r af dat ik het heb! Zulke brokken slijm, hoesten, hoesten, dan komt er plas mee, echt ik kan niet meer”, gaat ze verder terwijl ze heerlijk geniet van haar sigaret.

Bekijk hieronder het hele fragment.