Datum: 28 december 2019
Categorie: Opmerkelijk

'Mini-truitje' The voice onderwerp van gesprek: "Trui vergeten over beha te doen?"

De battleronde van The Voice of Holland heeft gisteravond de kijkcijferstrijd van De Slimste Mens gewonnen. Naar de talentenjacht van RTL keken 1,6 miljoen mensen, tegenover 1,3 miljoen die op de kennisquiz van de KRO-NCRV afstemden. Kijkers van The Voice praten vandaag druk na over de opvallende outfit van een vriendin van kandidate Alisha.

In de eerste ronde van the battles nam Anne Wilson het op tegen de 24-jarige Alisha Ramcharan. Beide zangeressen waren eerder in de kijkcijferhit van John de Mol te zien, maar boekten toen geen succes. Alisha had gisteren de steun van haar familie hard nodig nadat ze door haar coach Lil’ Kleine streng werd aangepakt. Hij vond dat zijn pupil tijdens het repeteren van de Hazes-hit De Vlieger niet luisterde naar zijn advies.

Nadat team Alisha op de buis verscheen, ging het al snel niet meer over de zangprestaties, maar over de outfit van één van de dames. Was het donkeroranje truitje – die de brunette niet over haar buste droeg, maar erboven – te heet gewassen, of hoorde dat zo, vroegen kijkers zich massaal af. Het was in ieder geval een manier om haar matchende lingerie te showen, concludeerden ze.