Datum: 19 april 2020
Categorie: Opmerkelijk

Moeder laat dochter slapen met oudere man zodat zij plastische chirurgie kan betalen

Jeremy Kyle van het programma Television confronteerde Georgina Clarke (41) met het toestaan ​​dat haar dochter Kayla Morris met mannen kon slapen voor geld. Tijdens het interview, dat vannacht werd uitgezonden, vroeg hij: “Wat voor soort moeder laat haar 18-jarige dochter eigenlijk slapen met oudere mannen in ruil voor cosmetische ingrepen?” Georgina beweerde dat Kayla, nu 23, haar tienerjaren had doorgebracht met het organiseren van de gezamenlijke operaties en het er dus volledig mee eens was.

Kardashian

Sindsdien is het tweetal verschillende keren onder het mes gegaan en is naar verluidt zo’n 60.000 euro uitgegeven aan de operaties. Kayla geeft aan niet meer zo blij te zijn met haar ingrepen en kan het niet verdragen hoe ‘belachelijk’ ze eruitziet. “Ik herinner me gewoon dat ik het echt wilde,” vervolgde ze. “Het is veel druk om tegenwoordig een jong meisje te zijn met het hele Kim Kardashian ding.”

Droom

Haar moeder is echter niet zo geneigd te veranderen, en vertelde de presentator dat ze dacht dat haar lippen er goed uitzagen en gaf toe dat ze de operaties verslavend vindt. “Ik heb zoveel geluk dat ik een dochter als Kayla heb die voor mijn behandelingen betaalt, ik vind het niet erg dat ze een ‘sugar daddy’ om te betalen voor ons cosmetische werk, omdat we onze droom waarmaken.”