Datum: 14 februari 2020
Categorie: Geen categorie

Monique haalt hard uit naar voormalig schoonmoeder Rachel

Hoewel alles weer rozengeur en maneschijn leek tijdens een vakantie op Curaçao, blijken er toch nog heel wat frustraties te zitten bij Monique Westenberg. De ex van André Hazes laat zich niet op de kast jagen en haalt hard uit naar een volger.

Monique poseert in een shirt uit de kledinglijn van André, waarop iemand reageert: ‘Wat ben jij een aanstelster. Ik zie je nog in een interview geïntroduceerd worden als de nieuwe vriendin van André. Wat wist jij toen al goed waar je je in ging begeven. Totaal uitgedacht om jezelf een podium te geven. De nieuwe Rachel Hazes. En nu alle medelijden proberen op te wekken en de heilige Maria spelen. Ondertussen genietend van je bekendheid. Ik heb jou zo door.’

Rachel Hazes
Westenberg reageert alleen maar: ‘Mocht ze willen.’ Haalt ze hiermee uit naar haar voormalige schoonmoeder? Het is immers geen geheim dat Rachel en Monique nooit goed door een deur hebben gekund. En dat terwijl Hazes haar nieuwe schoondochter Bridget met open armen heeft ontvangen. Sterker nog, Rachel ging met haar nieuwe liefde mee naar Rome met de twee tortelduifjes.

Pijnlijke breuk
Begin november kondigde André met veel bombarie aan dat hij zijn knipperlichtrelatie met Monique had beëindigd. Het was Monique die vervolgens uit de doeken deed dat André verliefd was op een ander. Een dag later bleek die ander niemand minder dan de twintig jaar oudere Bridget te zijn.

Weddingbells?
André en Bridget lieten onlangs doorschemeren graag met elkaar te willen trouwen. ‘Misschien wordt het wel een jaar met verrassingen,’ hintte André onlangs in RTL Boulevard, toen hem werd gevraagd naar een huwelijk met Bridget. ‘Nou, ik ben voorbereid,’ antwoordde Bridget vervolgens. ‘Dat is fijn.’ In Rome droegen André en Bridget ieder een ketting met elkaars voorletter om de hals, wat de stap naar een heuse verlovingsring al een stukje kleiner maakt. Opvallend is dat Bridget bij hun vertrek uit Rome en aankomst op Schiphol een typische verlovingsring draagt die ze op eerdere foto’s tot ver terug niet draagt. Het zou zomaar kunnen dat er in het jaar 2020 een dubbel Hazes-huwelijk te wachten staat!