Datum: 21 januari 2020
Categorie: Geen categorie

Monique schept duidelijkheid over ‘relatie’ met Tino Martin:

Met een kiekje op Instagram gooide de ex van André Hazes behoorlijk wat koren op de molen van de roddelmachine. De post maakt echter vooral duidelijk dat Monique Westenberg het helemaal gehad heeft met de geruchten over haar liefdesleven.

Op de bewuste foto zien we hoe Monique en haar zoontje Dré samen over straat lopen. In haar hand heeft ze een bos bloemen vast. Het kiekje werd vergezeld van een emoticon van een sleutel en een hartje. De fans begonnen meteen wild te speculeren en trokken de wellicht voorbarige conclusie dat ze een nieuw huis had gevonden.

Een vriendin reageerde verbaasd: “Zijn we gister de hele avond samen, maar ben jij mij ‘even’ vergeten te vertellen dat je een nieuw huisje hebt? Staat je netjes vriendin.”

De blondine vond het hoog tijd om te reageren op alle roddels. Over haar vermeende verhuis zei ze: “Ging gewoon even naar de verjaardag van de tweeling.” Ook de roddel dat ze een relatie zou hebben met zanger Tino Martin verwijst ze naar het rijk der fabelen. “Het wordt steeds gekker. Ik geloof dat ik ook wat met Tino schijn te hebben, terwijl die gewoon weer fijn met lieve Kim samen is. Snap jij het nog?”

View this post on Instagram

🗝——>❤️

A post shared by 𝑴𝒐𝒏𝒊𝑸𝒖𝒆 𝑵𝒐𝒆̈𝒍 (@moniquenoell) on