Datum: 13 november 2019
Categorie: Opmerkelijk

Monique Westenberg haalt hard uit naar André Hazes met deze foto:

Dat Monique Westenberg en André Hazes uit elkaar zijn weet je nu vast wel. het internet staat er namelijk vol mee. In een eerder bericht meldt ze: “Het persbericht dat namens André’s management zojuist is uitgebracht is voor mij behoorlijk pijnlijk. Afgelopen weken hebben wij, na een rot zomer, weer een fijne periode gehad. Onze zoon was ontzettend blij dat papa weer zo veel om ons heen was en dat maakt een moeder hart heel blij.” Ook zegt ze: “Afgelopen week hebben wij een goed gesprek gehad. Daarna hebben wij toch besloten definitief een punt achter onze relatie te zetten. De reden hiervan is omdat er geen afspraken gemaakt kunnen worden op bepaalde eigenschappen. Eigenschappen die nodig zijn om niet alleen als artiest, maar ook als gezin balans te hebben. De tijd om dit een plekje te geven heb ik nog niet gehad. En het meest belangrijke de tijd en de rust om het onze zoon proberen uit te leggen.”

Monique Westenberg haalt uit naar André Hazes

Ze vervolgt: “Vandaag heeft André mij via een appje laten weten dat hij gevoelens voor een andere vrouw heeft. Een vrouw waar hij al een tijdje contact mee heeft. Wie dit is maakt het alleen maar nog pijnlijker. Dat er nu stel op sprong voor gekozen wordt om zijn persbericht naar buiten te brengen heeft hier alles mee te maken. Graag wil ik nu de rust krijgen om dit op een rustige manier proberen uit te leggen aan mijn zoon en dit allemaal te verwerken.”

Foto op social media van zoontje

Kort daarop plaatst ze een aantal foto’s van zichzelf met vrienden en haar zoontje. En het is een kleine gok dat de derde foto (swipe naar links) toch wel een behoorlijk statement is naar de vader van haar kind: