Datum: 21 februari 2020
Categorie: Geen categorie

Natasja Froger: ‘Marco en Leontine hebben tijd voor elkaar nodig’

Marco Borsato en Leontine Borsato zijn na ruim twintig jaar uit elkaar. Ze leken gelukkig, maar achter de deuren van de echtelijke villa ging het huwelijk niet altijd soepel. Collega’s René en Natasja Froger zijn al bijna dertig jaar getrouwd en kennen ook zo hun ups en downs.

Samen dagen plannen

Zo’n achttien jaar geleden, toen hun oudste zoon net was geboren, gingen de twee drie maanden uit elkaar. Natasja vond het niet fijn dat René altijd in de avonden weg was en zij alleen zat met hun kind. Na drie maanden kwamen ze er allebei achter samen toch het gelukkigst te zijn, en kregen ze weer een relatie. Een goede keus blijkt nu, want Natasja vertelt aan weekblad Weekend nog steeds dol te zijn op haar man. ,,We hebben ongelooflijk veel lol met elkaar en kunnen elkaar echt missen als we heel druk zijn. Dan spreken we af om een weekend samen te plannen.”

Allebei denken ze dus aan tijd voor elkaar vrijmaken. Vooral voor René blijkt dat wel eens moeilijk te zijn, want hij heeft het liefst veel mensen over de vloer. Natasja daarentegen geniet van rust en soms met z’n tweetjes op de bank zitten. ,,René is heerlijk. Hij is mijn totale tegenpool, maar ik dat dat onze kracht is.”

‘Rust nodig’

Tijdens hun werk hebben René en Marco Borsato elkaar regelmatig ontmoet en ook Natasja kent Marco en Leontine persoonlijk. Over hun scheiding wil de blondine niet veel kwijt. ,,We hebben met z’n allen beloofd ze met rust te laten, dus laten we dat ook doen. Ze hebben tijd voor elkaar nodig.”