Datum: 11 januari 2020
Categorie: Geen categorie

Nikkie Plessen reageert op breuk André en Monique

Een paar maanden geleden maakten Monique Westenberg en André Hazes op Instagram bekend dat hun relatie officieel verleden tijd is. Tegelijkertijd met dit pijnlijke bericht werd ook direct duidelijk dat André verliefd is op iemand anders, namelijk presentatrice Bridget Maasland. Niemand minder dan Nikkie Plessen reageert op de breuk.

Speculaties
Eerder dit jaar werd er nog gespeculeerd dat André vreemd zou zijn gegaan met modeontwerpster Nikkie Plessen. André reageerde destijds met het volgende: “Ik heb nooit staan zoenen met Nikkie Plessen in Palladium. Ik heb nooit een date gehad met Imanuelle, ik heb Jamie Been nog nooit in mijn leven ontmoet en ik ben benieuwd naar wat er nu weer staat over mij en ene Romy. Doei.”

Reactie
Toch hebben André’s gevoelens voor een ander zijn relatie met Monique ten val gebracht. Monique verscheen gisteren voor het eerst weer in het openbaar, en dat werd uiteraard meteen opgepikt door de media. Nikkie Plessen, laat weten het stoer te vinden dat Monique zich al zo snel weer in het openbaar laat zien. “Hartstikke, super!” aldus Nikkie.