Datum: 6 mei 2020
Categorie: Geen categorie

Oei, zwangere Samantha de Jong opnieuw in het ziekenhuis beland!

Samantha de Jong, veelal beter bekend als Barbie, is een aantal weken geleden in het ziekenhuis terecht gekomen na een heftig auto ongeluk. Artsen kwamen hier tot de ontdekking dat de blondine al 8 weken in verwachting was van een kindje.

Ze heeft er een hoop hechtingen en wonden in het gezicht aan overgehouden maar kon uiteindelijk weer naar huis. Toch verliep het allemaal niet zo soepel meer toen ze gisteren plots weer naar het ziekenhuis moest. Haar wonden waren namelijk behoorlijk ontstoken geraakt. Ze deelt hiervan een paar foto’s op social media die hieronder te zien zijn. We waarschuwen je vast, het ziet er niet héél fijn uit!

Samantha de Jong opnieuw in het ziekenhuis
Ze schrijft bij de foto’s: “Het zit me niet mee. Zwaar ontstoken het zit me echt niet mee hè. Onderweg weer na het ziekenhuis.” Onder de volgende foto laat ze weten hoe het ziekenhuisbezoek verlopen is: “Net terug uit het ziekenhuis, mijn gezicht ziet eruit ook. Mijn hechtingen waren dus zwaar ontstoken. Heb nu een antibioticakuur voor 10 dagen en littekencrème erbij gekregen. We blijven positief hè!”