Datum: 13 maart 2020
Categorie: Geen categorie

Opnieuw enorme tegenslag voor Yolanthe Cabau

Hoewel Yolanthe Cabau het nieuwe jaar met een frisse blik tegemoet ging, heeft de eerste tegenslag zich alweer voorgedaan voor de brunette. Haar kinderkledinglijn Bananas&Bananas stopt er namelijk mee.

HEMA
Na een gestopte sieradenlijn en lingeriemerk valt uiteindelijk ook het doek voor Yolanthe’s kinderkledinglijn. De kledinglijn – die onder andere verkrijgbaar bij HEMA was – bleek toch geen succes te zijn.

“Het is een op=op-collectie. Dus als het er nog is, dan is het er nog. Zo niet: dan is het op. Dat zal per filiaal verschillen”, vertelt HEMA-woordvoerder Marry Jansen-Kin aan Story.

Collecties
HEMA heeft twee Bananas&Bananas-collecties gehad, maar tot een derde collectie zal het helaas niet komen. “Daar zijn geen plannen voor. Nee, ook over verdere plannen met Yolanthe is niets bekend”, aldus woordvoerder Mary.

Voor Yolanthe is het de zoveelste domper. Eerder moest de brunette al een punt zetten achter haar sieradenlijn YC Jewels en lingerielijn Yolanthe’s Choice, en vorig jaar worstelde de presentatrice natuurlijk ook nog met een echtscheiding.