Datum: 4 maart 2020
Categorie: Geen categorie

Rachel Hazes reageert op liefdesreünie André en Monique

Rachel Hazes heeft voor het eerst gereageerd op de liefdeshereniging van haar zoon André en Monique Westenberg. Het is algemeen bekend dat Rachel en Monique elkaar absoluut niet liggen, maar het lijkt erop dat ze dit nu een stuk beter aanpakken…

”Ik denk wel dat ik een hele goede band heb met mijn kinderen,” zegt Rachel op haar vijftigste verjaardagsfeest bij RTL Boulevard. ”Het is uniek wat je allemaal met je kinderen hebt mogen delen. Helemaal na het overlijden van André. Wij waren als gezin heel sterk. Maar na het overlijden zijn we nog sterker geworden.” Ook André is blij om op het feest van zijn moeder te zijn. ”Mijn moeder en ik zijn natuurlijk al een tijdje weer oké. En dat ik hier dan weer ben… Ja, ik vind het leuk, het is feest. Altijd als mijn moeder bij me is of bij een optreden, is het altijd goed. Altijd gezellig.”

Je zou alleen zeggen dat de terugkeer van André bij Monique, die overigens niet op het feest aanwezig was, de feestvreugde een beetje zou bederven. Rachel zegt er nu echter over: ”Voor mij is het allerbelangrijkste dat mijn kind gelukkig is. En met wie of hoe of wat.. als mijn kind maar gelukkig is. Maakt niet uit met wie, nee zeker niet. Als mijn kind maar gelukkig is. Daar wil ik het bij laten.”