Datum: 8 april 2019
Categorie: Opmerkelijk

Rapper Sjors verovert heel Duitsland met zijn nieuwe clip:

In Nederland is rapper Sjors al een fenomeen en nu mag ook Duitsland kennis maken met de man die de Snicker een heel nieuw imago heeft gegeven.

Pindakaas

Rapper Sjors, wie kent hem niet. Sjors Peter wist Nederland te veroveren met zijn optreden in Man Bijt Hond. Op dat moment ging het rappen wat lastig omdat hij ‘net pindakaas had gegeten’.

Rapper Sjors

Na Man Bijt Hond bleef de rapper nieuwe videoclips uitgeven, die niet zo heel goed werden bekeken. Toch is er een filmpje wat ontzettend goed scoorde. Sjors nam namelijk een seksfilm op met een Shemale die hij juist niet alle hoeken van de kamer liet zien. Zij had namelijk nog tijd om tijdens de daad heel verleidelijk een Snicker te verorberen. Later was hij ook nog in onderhandeling met Kim Holland voor het opnemen van verschillende natuurfilms, maar dit liep op niets uit. Het heeft wel zijn bekendheid goedgedaan.

Duitsland

Ondertussen is Sjors niet blijven stilzitten, zo blijkt. De rapper timmert namelijk aan zijn carrière in Duitsland. Hij heeft nu een Duits rapnummer uitgebracht, wat inmiddels 261.000 keer op YouTube is bekeken. Kijk en oordeel zelf.