Datum: 5 februari 2021
Categorie: Geen categorie

René le Blanc over meedoen aan Songfestival: "Het zou een eer zijn"

Tijdschrift Panorama riep zanger René le Blanc in 2020 uit tot Man van het Jaar. Als het aan de zanger zelf ligt, wordt 2021 wederom ‘zijn’ jaar. „De verhaallijn blijft doorgaan: elke dag komt er iets op mijn pad”, zegt hij over zijn leven.

René maakte ook al kennis met de sensationele Nederlandse roddelpers en… daar is ‘ie niet zo blij mee! “Het nieuws van vanavond, René“, legde Eva ‘m op een gegeven moment voor, “ik las het net voordat ik de studio inging: jij wil meedoen met het Songfestival“. De Dutch Engelbert stak zijn ergernis niet onder stoelen of banken. “Af en toe word ik weleens schijtziek van al die lulverhalen.

Om het gewoon maar zo uit te drukken“, voegde René er meteen aan toe, maar dat hij pissig was, zagen we meteen. Het uit de context gerukte ‘nieuwtje’ komt uit een interview met weekblad Weekend. “Het zou een eer zijn als ze me daarvoor vragen. Ik moet er wel voor benaderd worden, want ik vind dat die keuze gemaakt moet worden door mensen die er verstand van hebben“, stond er.