Datum: 30 september 2019
Categorie: Opmerkelijk

Robin Martens (GTST) doet huilie huilie bij Beau en ontkent slaan agent:

Robin Martens hield het niet droog bij Beau, waar ze haar kant van het verhaal vertelde over wat er dit weekend nou precies gebeurde tijdens een vechtpartij waar ze bij betrokken raakte.

Volgens Robin werd ze boos op de politie omdat haar beste vriend Bas door hen geslagen werd. „Een goede kennis kwam een beetje overstuur naar me toe. Wij waren op weg naar huis. (…) Bas vroeg aan een agent: wie is deze man, omdat die kennis dat kwam vragen aan ons. Toen zei die agent meteen: ’rot op’. Bas zei: ’is goed’ en hij loopt weg. Hij is toen van achter gepakt. Een agent ging bovenop hem zitten en heeft hem meerdere keren in zijn gezicht geslagen.”

De betraande actrice vertelt vervolgens dat dat voor haar de trigger was. „Toen ben ik impulsief er naartoe gelopen. Ik zag die agent op hem inslaan en het enige wat ik wilde was dat die agent stopte. Ik was heel erg aan het schreeuwen, ik was heel erg in paniek en toen heb ik geprobeerd die man er vanaf te duwen. Ik heb die man niet geslagen.”

Haar beste vriend zou er slecht aan toe zijn. „Hij heeft een hersenschudding, een opgezette, blauwe wang en is heel erg in shock door deze ervaring.”

Robin biedt in het programma haar excuses aan aan de agent. „Als de agent geschrokken is dat ik hem geduwd heb en dat ik geschreeuwd heb, dan zeg ik daar sorry voor. (…) Ik kan heel slecht tegen onrechtvaardigheid. Ik vind het heel erg om te zien dat mijn beste vriend, waar ik veel van hou, zo behandeld wordt. (…) Ik maak keuzes, niet altijd de goede, maar wel vanuit het hart.”