Datum: 17 januari 2020
Categorie: Geen categorie

Robin Martens spreekt over heftige periode

Actrice Robin Martens vertelde gisteren aan Shownieuws over het nare voorval eind september. De actrice was te vinden bij een evenement, waar Shownieuws het niet kon laten enkele vragen te stellen over de betreffende, turbulente periode. De voormalig GTST-actrice sloeg eind september een agent meermaals in het gezicht, nadat ze hem had beetgepakt.

‘Het was een heftige periode’
Het werd in de media al snel bekend dat het om de 27-jarige actrice ging. Tijdens de hele mediastorm vertelde ze in talkshow Beau, dat ze de agent alleen geduwd zou hebben. Robin kreeg een taakstraf van 45 uur en een geldboete van €300,-.

Gisteren vertelde ze aan Shownieuws: ,,Ik ben even wat rustiger geweest, maar dat had ik op dat moment ook even nodig. Nu gaat het weer helemaal goed.” De actrice vervolgt met een stralend gezicht: ,,Het was een hele heftige periode ja, en ik ben ook oprecht heel blij dat ik dat in 2019 achter me heb kunnen laten. Zo heb ik me er ook op ingesteld.”

Taakstraf afgerond?
Over de afgelopen feestdagen zegt ze: ,,Met de feestdagen ben ik nog met familie geweest en heb ik genoten. Maar ik ben blij dat het 2020 is.” Of Robin alle uren van haar taakstraf al heeft uitgevoerd is nog niet bekend: ,,Daar wil ik liever nog geen uitspraak over doen, maar voor mij heb ik het wel afgesloten.”