Datum: 26 maart 2020
Categorie: Geen categorie

Roxeanne Hazes is niet zo hygiënisch: “6 dagen niet gedoucht!”

Door de coronacrisis zit heel Nederland natuurlijk de gehele dag thuis voor zover dat kan. Je zal je dan minder netjes kleden dan wanneer je naar werk zou gaan. Een beetje rondhangen in je joggingsbroek, zo ziet de dag eruit. Voor sommige mensen is dat dan ook een reden om zich te gedragen als een slons. Neem bijvoorbeeld Roxeanne Hazes. Ze was te gast bij de talkshow Ladies Night. Ze vertelde het volgende: “Even een eerlijk gesprek. Ik kwam er gister achter.. Mijn vriend zei: ‘Rox, het is dag zés dat je niet hebt gedoucht’!”. In deze tijdens is de brunette dus wel de laatste waarbij je in de buurt wil komen. Wanneer douchen al teveel is lijkt ons dat 20 seconden handen wassen waarschijnlijk ook wel teveel gevraagd is.

Roxeanne Hazes doucht niet
Ook zakelijk wordt de zangeres geraakt door de crisis. op social media deelt ze het volgende: “We zagen het natuurlijk al even aankomen, maar nu is het officieel: De Bevrijdingsfestivals kunnen dit jaar niet doorgaan. Net als met de Dodenherdenking op de Dam, die dit jaar zonder publiek plaats zal vinden, zal er dit jaar naar een andere manier gezocht worden om hier een passende invulling aan te geven.

Want in het jaar van 75 jaar vrijheid zal dit echt niet onopgemerkt voorbij gaan. Ik keek jaren uit naar de vraag of ik Ambassadeur van de Vrijheid wil worden. Dit jaar kreeg ik eindelijk die prachtige titel. Ik ben nog steeds een enorm trotse Ambassadeur en begrijp en waardeer de beslissing uiteraard volledig. Dit is de enige logische beslissing. Laten we er allemaal alles aan doen om deze crisis zo goed mogelijk aan te pakken. BLIJF THUIS! Neem je verantwoordelijkheid, houd afstand en let een beetje op elkaar.”

View this post on Instagram

We zagen het natuurlijk al even aankomen, maar nu is het officieel: De Bevrijdingsfestivals kunnen dit jaar niet doorgaan. Net als met de Dodenherdenking op de Dam, die dit jaar zonder publiek plaats zal vinden, zal er dit jaar naar een andere manier gezocht worden om hier een passende invulling aan te geven. Want in het jaar van 75 jaar vrijheid zal dit echt niet onopgemerkt voorbij gaan. Ik keek jaren uit naar de vraag of ik Ambassadeur van de Vrijheid wil worden. Dit jaar kreeg ik eindelijk die prachtige titel. Ik ben nog steeds een enorm trotse Ambassadeur en begrijp en waardeer de beslissing uiteraard volledig. Dit is de enige logische beslissing. Laten we er allemaal alles aan doen om deze crisis zo goed mogelijk aan te pakken. BLIJF THUIS! Neem je verantwoordelijkheid, houd afstand en let een beetje op elkaar. ❤️

A post shared by 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) on