Datum: 30 januari 2020
Categorie: Geen categorie

Spelersbus FC Twente door faillisement voor prikkie van de hand, grijp je kans!

Ooit de droom gehad om in de spelersbus van FC Twente te rijden? Die droom kan nu werkelijkheid worden! Door het faillissement van HAVI Travel staat de bus nu te koop. Voor €137.500,- kan de omgebouwde touringcar van jou zijn.

Het touringcarbedrijf was de officiële bussponsor van de Tukkers. Eind december werd bekend dat HAVI failliet was gegaan, daarom staat de bus nu te koop.

Keuken in de bus

Busdealer Evobus biedt de rode touringcar aan. Het is een Mercedes-Benz bus uit 2014 en er staat 350.000 kilometer op de teller. In de touringcar staan de stoelen in paartjes van vier bij elkaar. Achterin de bus is een keuken gebouwd. Ook is er een toilet aanwezig.

Ben je geïnteresseerd, dan moet je snel zijn. “Er zijn partijen die interesse hebben”, vertelt Lars van der Heijden, manager van de Busstore van Evobus.

Waarvoor de bus kan worden gebruikt? “Je kan er een andere voetbalclub mee vervoeren of businessclubs. Of je kan de bus weer ombouwen naar een gewone touringcar.”

FC Twente-stickers

Er is ook een kans dat de touringcar gewoon gebruikt blijft worden door FC Twente. Er zijn volgens Van der Heijden namelijk ook geïnteresseerde partijen die de bus willen kopen en de spelers van FC Twente willen blijven vervoeren.

Als de bus niet als spelersbus voor FC Twente wordt verkocht, dan moeten de FC Twente-stickers van de rode kar worden verwijderd.