Datum: 3 november 2020
Categorie: Geen categorie

Sterkte: ‘Martien Meiland ziek’ Familie in de stress om gezondheid Martien!

Chateau Meiland is weer op de buis (twee keer per week dit seizoen) en dat betekent weer dat de familie in rep en roer is om van alles. Er gebeurt namelijk altijd wel wat.

De Meilandjes maken zich al tijden druk om de gezondheid van Martien.

Ziek?
Zo klaagt hij al weken over benauwdheid, en naar eigen zeggen voelt het allemaal echt niet goed. De flamboyante heer klaagt niet zomaar, dus er moet wel degelijk iets aan de hand zijn denkt zijn familie.

Gestopt met roken
‘Een tijdje geleden heeft hij het heel erg benauwd gehad en daar is hij heel erg van geschrokken. Hij is meteen gestopt met roken. Maar ’s nachts wordt hij alsnog wakker en is hij erg bang voor die benauwdheid. Hij denkt dat er iets niet goed zit.’ Dus met Erica sjeest hij richting de dokter.

Snor
Van te voren, zorgt hij er nog wel even voor dat-ie er ‘op z’n paasbest’ uitziet en dus geeft de flamboyante kasteelheer zijn grijze snor een dikke lik zwarte verf. Na een bezoek aan de dokter, komt er goed nieuws. Martien is kerngezond. ‘Helemaal healthy hoor, zei ‘ie “Hij hoorde niks geks. Parfait zei hij. Ik ben weer helemaal als nieuw.’