Datum: 4 januari 2020
Categorie: Opmerkelijk

Zien: Yolanthe en haar 6 zussen uit de kleren voor een shoot!

Yolanthe Cabau werd geboren op het Spaanse eiland Ibiza en groeide op in een bemiddeld gezin met een Spaanse vader en Nederlandse moeder. Yolanthe Cabau heeft zeven broers en zussen, en nog vijf halfbroers en -zussen uit een eerder huwelijk van haar vader. Naar Spaans gebruik werd haar achternaam uit die van haar vader en haar moeder samengesteld: Cabau Van Kasbergen. Ze kwam op vijfjarige leeftijd met haar moeder, broers en zussen naar Nederland. Toen ze zeventien jaar oud was werd ze aangenomen bij De Trap, een Amsterdamse instelling voor kort beroepsonderwijs op het gebied van acteerkunst.

De zussen van Yolanthe

Juist, dat zijn een hele hoop broers en zussen. Maar wie zijn dat nu precies? We kunnen je vertellen dat álle zeven zussen dezelfde prachtige genen als de brunette zelf hebben.

Voor LINDA zijn Yolanthe en al haar zussen langsgekomen voor een paar fijne kiekjes. Het blad schrijft: “In LINDA.185 draait het om ‘zussenliefde’ en wie kunnen dat beter beschrijven dan de Cabau van Kasbergen zussen. Yolanthe Cabau van Kasbergen vertelt dat alles kon bij hun thuis.