Datum: 7 december 2020
Categorie: Geen categorie

Supermama (44) in verwachting van 22e kind showt trots babybuikje.

Een moeder uit Engeland die 30 weken in verwachting is van haar 22e kind, toonde trots haar babybuikje op Instagram. Sue Radford (44) vertelde haar volgers dat haar ongeboren dochtertje het erg goed maakt. Ze schreef trots dat er in haar buik al 22 kinderen groeiden.

De uitgerekende datum is 15 april. Die dag zou Sue ingeleid worden. Sue en haar man Noel (48) hebben nu al 21 kinderen van 1 tot 30 jaar oud.

De familie heeft op YouTube meer dan 140.000 volgers. In een video verkondigde ze vorig weekend dat haar baby precies op het gemiddelde zit qua gewicht en lengte. Ze zei: “Ze doet het geweldig. En er is nog genoeg tijd voor een laatste groeispurtje.”

Sue werd voor het eerst zwanger toen ze amper 13 jaar oud was. Ze leerde haar man Noel kennen toen ze zeven jaar oud was. Hoewel het koppel nog erg jong was, besloten ze om de baby te houden. Sue en Noel zijn beiden geadopteerd en wilden hun zoon besparen van hetzelfde lot. Vanaf dat moment kregen ze bijna om het jaar een nieuwe baby. De Radfords zijn ondertussen het grootste gezin van het Verenigd Koninkrijk.

Het stelletje wilde oorspronkelijk maar drie kinderen hebben. Na hun negende kind liet Noel een vasectomie uitvoeren. Die werd later echter ongedaan gemaakt. Na hun 20ste en 21ste kind zeiden dat het zo wel genoeg was, maar er kwam telkens toch nog een kindje bij.

Toen haar moeder bevallen was van haar 21e kind, merkte dochter Sophie op: “Ze zullen nooit stoppen op een oneven cijfer.”

De familie woont in een voormalig verzorgingstehuis en spendeert wekelijks zo’n 400 euro aan voedsel. Om de kost te verdienen baten ze een bakkerij uit. Het gezin zegt dat ze naast het kindergeld van 200 euro per week geen steun trekt van de overheid.

Papa Noel getuigde eerder: “We hebben huis vol met blije gezichten en vinden het geweldig om de kinderen rond ons te hebben. En zelf vinden ze het ook leuk dat ze van zo’n groot gezin deel uitmaken.”