Datum: 23 januari 2020
Categorie: Food

Trouwen bij de McDonalds? Het kan ook voor dit zachte prijsje!

Altijd al eens willen trouwen in een McDonald’s? Dat kan, maar dan zul je wel naar Hongkong moeten reizen. De Amerikaanse YouTube-ster Safiya Nygaard nam de proef op de som en gaf haar jawoord tussen de hamburgers.

Geïnteresseerden kunnen kiezen tussen vier verschillende trouwpakketten, in verschillende prijsklassen. De prijzen variëren tussen de 350 en 1150 euro, wat natuurlijk een koopje is als je het zou vergelijken met wat een bruiloft in ons land zou kosten. In ruil krijg je de McDonalds locatie voor 2 uur tot je beschikking. Wie voor het goedkoopste pakket van 350 euro kiest, krijgt een ceremoniemeester en beschikking over een audio-installatie. Wie kiest voor het duurste pakket, krijgt speciale McDonalds trouwringen, een bruidsboeket gemaakt van ballonnen en een stukje appeltaart.

In ruil kun je de locatie gedurende twee uur afhuren. Wie voor de goedkoopste optie kiest, krijgt een ceremoniemeester en een audio-installatie ter beschikking. De ‘luxepaardjes’ krijgen er speciale trouwringen van McDonald’s, een bruidsboeket gemaakt van ballonnen en een stukje appeltaart bovenop.