Datum: 24 april 2019
Categorie: Opmerkelijk

Turkse trouwstoet zet heel dorpscentrum Heers op stelten (VIDEO)

Een huwelijksfeest heeft zaterdagnamiddag het centrum van Heers in rep en roer gezet. Op de Nieuwe Steenweg reden feestvierders in tegenovergestelde richting over de voetpaden en blokkeerden ze de volledige doorgang. Er werd ook vuurwerk afgestoken. Voor het gemeentebestuur is de maat vol. Geschokte omstaanders filmden het hele gebeuren.

Voor schepen Kristof Pirard (Open Vld) is de maat vol. “Ik heb zaterdag al overleg gehad met de korpschef om definitief een einde te maken aan deze wantoestanden”, zegt hij op nieuwsblad.be. “We gaan streng optreden. De beelden van de politiecamera zullen geanalyseerd worden en de overtreders van de wegcode en het afsteken van niet vergund vuurwerk krijgen een proces-verbaal in de bus. “Wat de uitbating van de zaal betreft is er nu donderdagvoormiddag samen met de parketmagistraat een overlegvergadering. Tijdens die vergadering zullen we kijken welke juridische stappen we kunnen nemen om de uitbater een tijdelijke of definitieve sluiting van de zaal op te leggen”, besluit hij.

Asociale trouwstoet uit Limburg (20/04/2019)

Beelden van gisteren uit Limburg. Dit soort asociale allochtone trouwstoeten overtreden telkens opnieuw onze (verkeers)wetten en worden nooit bestraft. VERSPREID deze beelden zodat dit ASOCIAAL gedrag in Heers niet in de doofpot verdwijnt!

Geplaatst door Vlaams Belang op Zondag 21 april 2019