Datum: 27 januari 2021
Categorie: Geen categorie

TV-hit Lang Leve de Liefde met spoed op zoek naar nieuwe kandidaten

Eén van dé grote tv-hits op dit moment is natuurlijk de datingshow Lang Leve de Liefde op SBS6. De serie scoort daverende kijkcijfers, daarom wil SBS deze graag een vervolg geven. Daarvoor is het momenteel hard op zoek naar nieuwe singles die willen meedoen aan het programma.

In Lang Leve de Liefde worden de deelnemers minimaal 24 uur, en maximaal 7 dagen opgesloten in een luxe villa, in de hoop dat er een nieuwe liefde opbloeit. Soms gaat dat goed, maar meestal gaat dit natuurlijk fout, wat vaak hilarische momenten (voor de kijker) oplevert.

Het castingbureau dat door SBS is ingeschakeld om kandidaten te vinden, plaatste de volgende oproep:“Of je nu 18 of 88 bent, één of twintig relaties hebt gehad, wel of geen kinderen hebt: het team van Lang Leve de Liefde doet er alles aan de perfecte match te vinden. Niet met een zoveelste snelle blind date, maar door minstens 24 uur samen te wonen in een prachtige villa voorzien van alle luxe. Tijdens deze unieke slow date, die maximaal 4 dagen kan duren, gaan we ontdekken of de liefde aanwezig is.”

Zo geef je je op!
Heb jij interesse of ken je iemand die geschikt zou zijn? Ga dan naar deze website en geef jezelf of diegene op!

Check hier een aantal hilarische situaties in Lange Leve de Liefde: