Datum: 22 januari 2020
Categorie: Geen categorie

Victoria Koblenko heeft plots opvallend nieuw uiterlijk!

Victoria Koblenko kreeg landelijke bekendheid door haar rol als Isabella Kortenaer in de soapserie Goede tijden, slechte tijden. Tussendoor had ze in 2001 een gastrol in de serie Costa! van BNN en in 2004 in Het Glazen Huis. Ook deed ze in 2005 mee aan het AVRO-programma Wie is de Mol?. In 2004 maakte ze haar filmdebuut met Stille Nacht, geregisseerd door Ineke Houtman naar het scenario van Frank Ketelaar.

Deze film, gebaseerd op de verwikkelingen rond de Utrechtse serieverkrachter, ging in première op het Nederlands Film Festival in Utrecht. Daar werd ze uitgeroepen tot de populairste aanstormende actrice van 2004.

Victoria Koblenko gaat voor opvallend kleurtje!
Vandaag de dag is ze lekker aan het uitwaaien met haar partner in Egypte. En wat opvallend is, is haar haarkleur. De blonde lokken hebben namelijk plaatsgemaakt voor alle kleuren van de regenboog. En dat is niet zomaar met een kleurtje gedaan. Ze schrijft het volgende erover: “Kun je geloven dat deze kleuren zonder chemicaliën zijn én vegan ?! Swipe naar links om close up van die waanzinnige kleurtechniek te zien!”