Datum: 14 december 2019
Categorie: Opmerkelijk

Video gelekt: Michael van der Plas mept vrouw bij optreden!

Michael van der Plas wordt beschuldigd van het slaan van een vrouw bij een concert waar hij aanwezig was. Er is een video naar verschillende media gestuurd waarin hij te zien is. De vrouw zegt een behoorlijk beuk van hem te hebben gekregen. Op de video is te zien dat hij eerst een paar tikken op zijn achterhoofd krijgt voordat hij uithaalt naar de vrouw. De vrouw geeft aan “Ik dacht: wat leuk om hem zo tegen het lijf te lopen” waarna ze volgens haar een “aai over de bol” gaf. Hier zou Michael volgens haar agressief op hebben gereageerd.

Michael van der Plas is er niet van gediend

De ster geeft zelf aan dat hij twee tikken op zijn achterhoofd kreeg. Hij geeft bij Shownieuws het volgende aan: “Ik liep naar de bar. Ik kreeg in een keer twee klappen op mijn achterhoofd, waarop ik reageerde. Ik gaf haar ook een klap op haar achterhoofd. Ik zei: je moet dat niet bij mij doen! Blijf van mijn lichaam, ook al ben ik bekend!”. Zie de video hieronder:

hij twee tikken op zijn achterhoofd kreeg. Hij geeft bij Shownieuws het volgende aan: “Ik liep naar de bar. Ik kreeg in een keer twee klappen op mijn achterhoofd, waarop ik reageerde. Ik gaf haar ook een klap op haar achterhoofd. Ik zei: je moet dat niet bij mij doen! Blijf van mijn lichaam, ook al ben ik bekend!”. Zie de video hieronder: