Datum: 3 december 2019
Categorie: Opmerkelijk

Virgil van Dijk compleet afgebrand door zus Cristiano Ronaldo

Gisteravond werd in Parijs de Ballon d’Or of in het Nederlands ‘de Gouden Bal’ uitgereikt aan de beste speler ter wereld: Lionel Messi. Het was alweer de zesde keer dat de kleine Argentijn deze prijs won en ‘onze’ eigen Virgil van Dijk eindigde op een knappe tweede plaats. Matthijs de Ligt won overigens de prijs voor Talent van het jaar.

Cristiano Ronaldo afwezig

Cristiano Ronaldo (de nummer drie op de ranglijst) liet maandagavond verstek gaan bij de uitreiking van de Ballon d’Or en Virgil van Dijk verwees hier in gesprek met VTBL naar door te grappen of de Portugees wel een ‘concurrent van hem was’. Deze opmerking van de verdediger van Liverpool, die in de uitverkiezing op de tweede plek eindigde achter winnaar Lionel Messi, is niet in goede aarde gevallen bij Katia Aveiro, de zus van Ronaldo.

Reactie van de zus van Cristiano Ronaldo

“Ik denk dat een aantal mensen compleet gefrustreerd is! En onrealistisch! Het was algemeen bekend dat Ronaldo niet zou gaan winnen, hoewel hij een aantal belangrijke collectieve prijzen gewonnen heeft… Maar dat is een ander verhaal en we zullen zien wanneer de waarheid over het voetbal naar buiten komt”. “Beste Virgil, waar jij je nu bevindt, is Ronaldo al duizend keer geweest.”