Datum: 27 mei 2021
Categorie: Geen categorie

Vriendin Lil Kleine ging dus vreemd met deze bekende Nederlander!

Lil Kleine die een aantal dagen geleden zijn vriendin Jamie Vaes kort en klein sloeg is inmiddels alweer op vrije voeten. Sterker nog Jamie schijnt Lil Kleine alles vergeven te hebben, want ze zijn weer samen gespot.

De zwaar toegetakelde Jamie Vaes wordt nu door Jan Roos beschuldigt van vreemdgaan. Volgens Jan Roos is dit de reden voor Lil Kleine zijn woedeuitbarsting. Wat het natuurlijk nog steeds niet goed praat wat Lil Kleine heeft gedaan.

Jan Roos beweert dat Jamie Vaes is vreemdgegaan met Wesley Snijder en dat Lil Kleine op die bewuste avond daar achter kwam en toen de hele hotelkamer en Jamie kort en klein sloeg.

Maar daar stopt het gerucht overigens niet, want Jan Roos beweert dat Jamie het niet bij dit enigste slippertje heeft gelaten. Jan zegt namelijk ook dat Jamie een avontuurtje heeft beleefd met de man van Nikkie Plessen.

Wat de reden voor het absurde geweld tegen Jamie ook is Lil Kleine wordt inmiddels uitgekotst door vele bn’ers. Zo riep onder andere Olcay Gulsen op tot een boycot van Lil Kleine en gaven zij en Fidan Ekiz het advies aan Jamie om weg te gaan bij Lil Kleine en niet meer bij hem terug te keren. Tevergeefs blijkt nu, want Jamie en Lil Kleine zijn weer samen.

Lil Kleine sloeg al overigens eerder een keer de beste vriend van Jamie in elkaar en ook tegen de politie kan hij trouwens aardig tekeer gaan.