Datum: 23 februari 2020
Categorie: Geen categorie

Vrouw stuurt vakantiefoto naar ouders maar laat per ongeluk meer zien dan ze wilde

Een Britse vrouw die samen met haar vriend op vakantie was in Turkije en snel een selfie naar haar ouders wilde sturen, zal de volgende keer waarschijnlijk iets voorzichtiger zijn.

Toen haar vader de foto bekeek, zag zijn arendsblik iets dat het koppel liever niet had prijsgegeven.
Tussen de spullen op de kast van de hotelkamer, bleek een flesje glijmiddel te staan. De vrouw had dat niet opgemerkt toen ze op ‘versturen’ drukte. Maar haar vader dus wel.

Smileys
“Papa zegt dat de foto’s mooi zijn, leuk Durexflesje”, stuurde de moeder van Kelsey terug, met een hele reeks schaterende smileys erachteraan.

“Het is de kniegel van Elliot”, probeerde de vrouw de situatie nog te redden. Maar dat liet haar moeder niet passeren: “Papa heeft ingezoomd.”

Aan de website Unilad vertelde de vrouw dat zij en haar vriend “zich doodschaamden”, maar er tegelijk ook wel de humor van inzagen.

“Elliot wist niet waar kruipen van gêne en vroeg zich af hoe ik het gemist kon hebben dat het flesje op de foto te zien was. Mijn familie blijft me er de kast mee opjagen, maar gelukkig vinden ze het ook grappig.”

Welsey deelde de foto en de berichtjes die ze met haar moeder stuurde op Twitter en daar werden ze al meer dan 60.000 keer geliket. “Sorry, papa. Ik zal nooit meer in zeven haasten vakantiefoto’s sturen”, zette ze erbij.
Honderden Twitteraars vonden het hilarisch: “Foto’s croppen is een kunst”, reageert iemand. En iemand anders:
“Ze had moeten weten dat vaders met dochters net de FBI zijn.” Anderen zijn ondeugender: “Hij moet goed bedeeld zijn als het tot aan zijn knieën komt.”