Datum: 9 februari 2020
Categorie: Geen categorie

Vrouw verjaagt verkrachter door te hoesten en hem te doen geloven dat ze coronavirus heeft:

Haar originele afschrikmanoeuvre werkte!

In China slaagde een vrouw erin om een verkrachter te verjagen door hem wijs te maken dat ze het coronavirus had. De vrouw genaamd Yi hoestte en vertelde de dader dat ze net was teruggekeerd uit Wuhan.

De verdachte genaamd Xiao (25) drong vrijdag haar slaapkamer binnen. De man greep de vrouw bij de keel en probeerde haar mond te bedekken. Het slachtoffer was in het nauw gedreven, maar toen had Yi een geniale ingeving. Ze riep de dader toe: “Ik ben besmet met het coronavirus, vandaar dat ik hier nu alleen thuis in quarantaine zit.”

En haar plannetje had het gewenste effect. De verdachte sloeg op de vlucht, maar nam eerst nog wel omgerekend 400 euro cash geld mee.

Omdat alle inwoners met een monddoekje rondliepen, wilde het onderzoek naar de verdachte aanvankelijk niet vlotten. Xiao zou zichzelf uiteindelijk aangeven bij de politie. De verdachte bekende dat hij bij zijn familie was weggevlucht en geen geld had. Daarom besloot hij om op rooftocht te trekken. Toen hij merkte dat de vrouw alleen was, wilde hij haar aanranden.