Datum: 13 december 2019
Categorie: Opmerkelijk

Wat de NOS niet laat zien over boerenprotest: "Verslaglegging op radio sluit absoluut niet aan bij de sfeer"

Vandaag was de boerenstaking in ondermeer Eindhoven. Diverse media spraken erover dat de boeren wegen blokkeerden, echter liep hier de beeldvorming over uiteen.  Agrotechnics Nederland BV plaatste onderstaand verhaal en foto’s online, met het verzoek dit te delen. Bij deze!

“Vanmiddag even mijn gevoel gevolgd. In Eindhoven was een prachtige sfeer. Veel boeren, pers en politie. Complimenten voor pers, politie en boeren. Er werd gelachen, gedeeld en gepraat. Iedereen kijkt uit naar een gezellige en warme kerst blijkt wel. Namens Agrotechnics dragen wij graag positief bij en steunen de sector in al hun acties. Symbolisch hebben we dit kracht bijgezet met het overhandigen van een lekker stukje chocolade. Top mannen dat deze naar de politie commandant ging  Ook diverse pers nog te woord mogen staan.  Beste boeren, tegen jullie trots en passie is geen politiek opgewassen, keep going!

Beste NOS , jullie verslaglegging op radio zojuist sluit absoluut niet aan bij de sfeer die in Eindhoven heerste….. Overigens blokkeerde de politie de weg niet de boeren. Delen van positiviteit word gewaardeerd.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 5 mensen, lachende mensen, staande mensen en buiten

Afbeelding kan het volgende bevatten: lucht en buiten

Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, lachende mensen, staande mensen en buiten