Datum: 10 november 2019
Categorie: Opmerkelijk

Wat je niet hoort op het nieuws: Trump toegejuicht door 100.000 man in stadion Alabama

De Amerikaanse president Donald Trump was zaterdag in het diepe zuiden van zijn land waar hij met 100.000 American footballsupporters getuige was van een belangrijke wedstrijd tussen twee universiteitsteams uit Alabama en Louisiana. In tegenstelling tot twee eerdere sportevenementen werd de president toegejuicht door een groot deel van het publiek.

Toen tijdens de wedstrijd Trump op de schermen in het stadion werd getoond steeg een gejuich op in het stadion. Slechts een klein deel van het publiek toonde zijn afkeur voor de president. De universiteit van Alabama had voorafgaand aan de wedstrijd het publiek opgeroepen de president met respect te bejegenen. Buiten het stadion was wel een demonstratie tegen Trump.

De aanwezigheid van Trump kon niet voorkomen dat de thuisspelende ploeg de winst moest laten aan de bezoekers van de Louisiana State University.

Twee weken geleden werd de president nog massaal uitgejouwd in het stadion van de Washington Nationals bij een honkbalwedstrijd van de World Series. Ook bij een vechtsportevenement in New York keerde het grootste deel van het publiek zich tegen Trump, terwijl een ander deel wel voor hem applaudisseerde.

(Wanneer Trump gister het stadion betreed. Als we de MSM zouden moeten geloven, zou Trump door iedereen gehaat worden. Vorige week werd nog een filmpje door de MSM laten zien hoe hij werd uitgejouwd. Maar dit laten ze niet zien. ⤵️

Geplaatst door NEE TEGEN MSM op Zondag 10 november 2019