Datum: 27 februari 2020
Categorie: Geen categorie

Werken in de pits tijdens Formule 1 Grand Prix in Zandvoort? Meldt je hier aan!

Dichterbij het Dutch Grand Prix spektakel kom je niet! Als Official Event Supporter maakt VolkerWessels het mogelijk om tijdens de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix te werken in de pitstraat op Circuit Zandvoort! Zeg jij straks: “het waren 3 fantastische dagen”?

1, 2 en 3 mei 2020 is het zover! De beste coureurs van de wereld staan aan de start van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix op Circuit Zandvoort. Meer dan honderdduizend racefans zullen op het puntje van hun stoel zitten, genietend van een spectaculaire race en de beste dj’s en artiesten van Nederland. En jij? Sta je met je vrienden in de kroeg naar een veel te klein televisiescherm te kijken? Zit je in alle rust alleen thuis voor de buis? Probeer je nog een gewild kaartje op de tribune te bemachtigen? Of.. sta je met VolkerWessels in de pitstraat?!

Jij maakt de Dutch Grand Prix in Zandvoort mogelijk!

Als Technical Pitlane Assistant werk je 3 dagen als vrijwilliger op Circuit Zandvoort en begint jouw werkdag op de officiële DGP camping. Of je hier dagelijks op eigen vervoer naartoe komt of een aantal nachten blijft slapen, dat is aan jou! Met een pendelbus word je, samen met andere DGP officials, iedere dag naar het circuit gebracht. Hier staat jouw teamleider op je te wachten en worden de taken met je doorgenomen. Je trekt de bijbehorende kleding aan en een dag vol spektakel en actie kan beginnen!

Jouw werkplek bevindt zich midden in de actie: de pitstraat! Dichterbij kom je echt niet! Op verschillende momenten per dag worden de F1 auto’s beoordeeld, onder andere op gewicht. En daarin speel jij een rol. Het wegen van de F1 auto’s gebeurt in de FIA pitboxen. Dit kan plaatsvinden tussen de racesessies door, gedurende een vrije training of tijdens de kwalificatie. Het is jouw taak om de wagens op een veilige manier te manoeuvreren richting de weegschalen. Daarnaast gebeurt er nog veel meer in de pitstraat waarbij jij je handen uit de mouwen kunt steken!

Na een lange dag staan en fysieke inspanning sluit je samen met je teamleden af en kruip je lekker je bedje in. Morgen weer een dag!

Dat kan, meldt je HIER om te solliciteren!