Datum: 21 januari 2020
Categorie: Geen categorie

Woedende olifant zit selfiejager achterna en krijgt hem te pakken!

Een man die een selfie wilde maken met een olifant, mag van geluk spreken dat hij het nog kan navertellen. De woedende olifant begon hem op te jagen en sloeg hem met zijn slurf.

Het hele tafereel werd vastgelegd op camera. Een groep mannen rende voor hun leven toen ze een Indiase olifant woedend hadden gemaakt. De groep was binnengedrongen in de persoonlijke ruimte van het dier in de hoop een selfie te maken. Iets wat de olifant niet zag zitten.

n de bloedstollende video zien we hoe een man achterop hinkt op de groep en struikelt. Terwijl zijn vrienden verder blijven lopen, krabbelt hij overeind en probeer te vluchten. Op dat moment heeft de olifant hem te pakken.

Het dier geeft de man een oorvijg met zijn slurf en slaat hem opnieuw tegen de grond. Uiteindelijk weet de man alsnog te ontsnappen. Maar dat is alleen maar omdat de majestueuze olifant zijn interesse verliest in de roekeloze selfiejager.

Jaarlijks komen er in India dozijnen mensen om als gevolg van olifantenaanvallen. Een groot aantal daarvan heeft te maken met mensen die foto’s willen maken met de dieren. Die trend wordt uiteraard in de hand gewerkt doordat de habitat van de dieren alsmaar kleiner wordt, waardoor de olifanten in de buurt van dorpen op zoek moeten naar voedsel.

Hopelijk hebben deze mannen hun lesje geleerd en weerhoudt deze video anderen ervan om hetzelfde te doen.