Datum: 25 februari 2020
Categorie: Geen categorie

Youp van ’t Hek vindt Bridget Maasland aandachtsjunk

Youp van ’t Hek vindt het nogal lachwekkend dat Bridget Maasland klaagt over de druk van buitenaf die er op haar relatie met André Hazes jr. lag, terwijl de presentatrice van RTL Boulevard vrijwel ieder moment van hun korte avontuur deelde op Instagram. Dat zegt de cabaretier in NRC Handelsblad. Van ’t Hek vindt de twee BN’ers enorme aandachtsjunks. “Dit kon niet waar zijn. Onmogelijk. Door mijn koortsige hoofd dansten de liefdesfoto’s van het dampende duo“, zegt hij.

De liefdesfoto’s werden aan de lopende band gedeeld op internet. “Niet alleen geplaatst door ranzige roddelhyena’s, maar ook door henzelf. Gretig en ongelimiteerd.”

De Insta-verslaving van André en Bridget is gewoon schrijnend, vindt Van ’t Hek. “Per keer dat ze elkaar genotsvol vacuüm zogen werd daar een selfie van gemaakt. En op het internet geflikkerd. Iedereen moest weten hoe verliefd ze waren.”

“Ik vroeg me af of ze de bijbehorende teksten bij deze liefdesplaatjes al op hun gloeiende lijven hadden laten tatoeëren. Bij hem was niet veel plek meer. Bij haar gelukkig wel.”

Met name Maasland ligt flink onder vuur, omdat ze media de schuld geeft van haar relatiebreuk. Ze presenteert al jaren roddelprogramma’s op tv en zit de hele dag op Instagram.
Bron: Mediacourant