Datum: 15 mei 2020
Categorie: Geen categorie

Zielige meneer in Enschede jat spaargeld van kinderen (VIDEO)

Een inbreker is in Enschede haarscherp vastgelegd door een beveiligingscamera vlak voordat hij een inbraak pleegt bij een huis aan de Schipperhorst. Daarbij heeft hij telefoons, sieraden, spaargeld van de kinderen en een computer gestolen.

De man is op woensdag 4 maart rond 19.40 uur gefilmd in de tuin van het huis. Eerst probeert hij binnen te komen via de achterdeur, maar die zit dicht. Dan ziet hij de camera en probeert die weg te draaien, maar dat lukt niet. Uiteindelijk klimt hij via de schutting naar boven en forceert daar een raam. Binnen haalt hij alles overhoop en gaat er onder meer met spaargeld van de kinderen en drie LG-telefoons, type G3 vandoor.

Herken je de man? Heb je andere info die kan helpen om hem te vinden?
– Bel meteen de tiplijn: 0800 – 6070 (gratis nummer)
– Stuur Politie Enschede een pb
– Gebruik het tipformulier: https://bit.ly/2WvctQX
– Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000

Hieronder de video:

Inbreker steelt spaargeld van kinderen en telefoons in Enschede

Inbreker steelt spaargeld van kinderen en telefoons in EnschedeEen inbreker is in Enschede haarscherp vastgelegd door een beveiligingscamera vlak voordat hij een inbraak pleegt bij een huis aan de Schipperhorst. Daarbij heeft hij telefoons, sieraden, spaargeld van de kinderen en een computer gestolen. De man is op woensdag 4 maart rond 19.40 uur gefilmd in de tuin van het huis. Eerst probeert hij binnen te komen via de achterdeur, maar die zit dicht. Dan ziet hij de camera en probeert die weg te draaien, maar dat lukt niet. Uiteindelijk klimt hij via de schutting naar boven en forceert daar een raam. Binnen haalt hij alles overhoop en gaat er onder meer met spaargeld van de kinderen en drie LG-telefoons, type G3 vandoor. Herken je de man? Heb je andere info die kan helpen om hem te vinden? – Bel meteen de tiplijn: 0800 – 6070 (gratis nummer)- Stuur Politie Enschede een pb- Gebruik het tipformulier: https://bit.ly/2WvctQX- Bel Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000Onder de Loep

Geplaatst door Politie Enschede op Donderdag 14 mei 2020

Of kl ik HIER wanneer het laden te lang duurt.