Datum: 1 januari 2020
Categorie: Geen categorie

ZIEN: ‘Dit is het eerste koppel van Temptation Island 2020’

Het nieuwe jaar staat voor deur en daar hoort natuurlijk een nieuw seizoen Temptation Island bij. Een tijdje van de terugkeer van het programma nogal onzeker, nadat RTL besloot alle reality-tv tijdelijk te schrappen. Toch lijken ze daar nu een beetje op terug te komen en is het eerste koppel van het nieuwe (en tevens al opgenomen) seizoen uitgelekt!

Volgens Team Tempa, die in het verleden het ook al bij het juiste eind had, zou het gaan om de 26-jarige fitnesstrainer Arda Türker en zijn (ex?)-vriendin Elke Castro. Benieuwd hoe de twee eruit zien? Bekijk hieronder naar hun foto’s!

De terugkeer van het programma was een tijdje onzeker, maar programmadirecteur Peter van der Vorst leek afgelopen week toch vrij duidelijk. “Een succesvol programma als Temptation Island gooi je niet weg als dat niet nodig is”, stelde hij. Een woordvoerder van RTL voegde daar later nog aan toe: “We zijn ervan overtuigd dat je dit soort programma’s kunt blijven maken. Mensen moeten zich alleen volledig veilig voelen. Voor, tijdens én na de opnames”