Datum: 14 januari 2020
Categorie: Geen categorie

Zien: Karin Bloemen is dus 25 kilo afgevallen:

Ruim een jaar geleden besloot Karin Bloemen dat het roer om moest. Ze was klaar met ‘dik zijn’ en viel in een paar maanden, met behulp van een dieet, veel af. Inmiddels is ze 25 kilo lichter en siert ze stralend de cover van Nouveau.

Stylish slank’ is het thema van de nieuwste editie van het blad. Daarvoor hebben ze Karin gevraagd, zij is het afgelopen jaar immers veel kilo’s kwijtgeraakt. De blondine verloor het gewicht door suikers, koolhydraten vlees, vis, zuivel en fruit te schrappen en in plaats daarvan ‘zakjes met hoogwaardig voedsel op basis van proteïne’ tot zich te nemen. ‘Van het ene zakje bak je een pannenkoekje, uit een ander zakje haal je brood of pasta. Dat combineer je met elke dag ’s middags een salade en bij het avondeten groenten,’ onthulde ze in een eerder interview met het AD.

Volle vrouwen
De reden dat Karin wilde afvallen, was niet omdat ze zichzelf niet mooi vond. ‘Ik hou van volle vrouwen. Ik vond mezelf prachtig’, zegt ze. ‘Het is alleen niet mooi voor je knieën. Niet voor je rug, je nek, je alles.’ Wel hoopt de cabaretière dat het gewichtsverlies blijvend is. ‘Ik ben nu 25 kilo kwijt en als het hier bij blijft ben ik een gelukkig meisje.’

Geen Sylvie Meis
Als de cabaretière op haar huidige gewicht blijft is ze tevreden. ‘Ik heb ook niet de ambitie om nog een Sylvie Meis te worden. Het ging mij echt puur en alleen om de medische kant.