Datum: 3 februari 2021
Categorie: Geen categorie

Zien: Nederland irriteert zich massaal aan té kort jurkje van Prinses Eloise van Oranje (+FOTO’S)

Eloise Sophie Beatrix Laurence gravin van Oranje-Nassau, jonkvrouw van Amsberg staat beter bekend als Prinses Eloise van Oranje. Ze is het oudste kind van prins Constantijn en prinses Laurentien en het eerste kleinkind van prinses Beatrix. Toen Prins Claus nog leefde was zij op dat moment zijn enigste kleinkind.

Officieel zouden mensen haar Hooggeboren Vrouwe mogen noemen en is de vijfde in de lijn van de troonopvolging. Haar vader is een prins maar mag een princes genoemd worden maar een gravin. Dit is toen der tijd zo besloten omdat er teveel prinsen en prinsessen waren.

Prinses Eloise van Oranje (Eloise van Oranje) werd niet zo lang geleden direct bekend via social media. Ze plaatste veel van haar eigen foto’s en veel mensen begonnen op haar te letten. En nu mogen we haar een bekende Nederlander noemen
Ze besloot haar foto’s via Instagram te posten. Ze droeg op deze foto een kort rokje, wat voor veel online kritiek zorgde. Veel Nederlanders hadden kritiek op de kleding die ze droeg, zoals: “Het is te kort” en “Dit kan niet meer. ”