Datum: 1 januari 2020
Categorie: Geen categorie

ZIEN: Sylvie Meis en verloofde kunnen niet van elkaar afblijven

Sylvie Meis sluit het jaar af met een zonnige liefdesvakantie met haar kersverse verloofde Niclas Castello. Waar de twee eerst nog voorzichtig verliefd waren, laten ze zich nu volledig gaan!

De diva en haar verloofde zijn in het luxe vakantieparadijs St. Barths, waar hun dagen vooral bestaan uit het kweken van een kleurtje en een duik nemen in de azuurblauwe zee. Het stel heeft het relaxte vakantiegevoel flink te pakken en kunnen niet van elkaar afblijven. Van andere vakantiegangers en paparazzi trekken ze zich niets aan, iedereen mag weten hoe verliefd ze zijn!

Van een bruiloft komt een bruiloft

Sylvie is verloofd met kunstenaar Niclas Castello. De 41-jarige diva leerde haar eveneens 41-jarige geliefde in juni kennen op de bruiloft van een vriendin. In oktober werd duidelijk dat Sylvie en Niclas trouwplannen hebben toen de blondine met een enorme diamant aan haar ringvinger werd gespot.

Geheime grote dag

Waar en wanneer Sylvie in het huwelijksbootje stapt, is een groot geheim. Dat wil de diva ook graag zo houden, zegt ze tegen het Duitse blad Gala. Een ding wil ze wel verklappen; ze trouwt niet in Nederland, Duitsland of de Verenigde Staten.

Bron: Story Beeld: Youtube