Datum: 1 februari 2020
Categorie: Geen categorie

Zo zit het dus echt tussen Wesley Sneijder en Emma Heesters!


Sinds Wesley Sneijder niet meer samen is met de prachtige Yolanthe gaan er flink wat geruchten rond in de roddelbladen. De laatste roddels gaan over Emma Heesters waar hij voor gevallen zou zijn. Emma ken je misschien wel van het programma De Beste Zanger. Hij zou aanwezig geweest zijn op haar verjaardag die ze afgelopen week vierde in Café Bolle Jan in Amsterdam.

Er wordt gesproken over een flinke zoen die hier zou plaatsgevonden hebben tussen de twee. De zangeres heeft in een eerder interview aangegeven dat ze het erg gezellig heeft met iemand maar wie dat is wil ze nog niet zeggen. Of dat ooit gaat komen, komen we natuurlijk vanzelf wel achter. Maar is diegene nou de oud-voetballer, of iemand anders?

Wesley Sneijder en Emma Heesters samen?
De blondine heeft aangegeven een erg leuke verjaardag te hebben gehad. Maar of Wesley aanwezig was? “Nee, die was in geen velden te bekennen. Zou wel gezellig geweest zijn.” We kunnen dus wel stellen dat hier hoogstwaarschijnlijk niets van waar is. Maar voor Wes wel een goede hint om toch maar eens een drankje te gaan doen met de zangeres!